Få snabba svar på de flesta frågor. Om inte kontakta oss via vår e-post, kan vi hjälpa dig.

1. nya att bilgiganten.se?

Bilgiganten är en sekretessbelagd webbplats för att köpa och sälja bilar, reservdelar, däck och hitta närmaste verkstad runt ditt område. Om du funderar på att köpa en begagnad bil, ny bil, reservdelar eller däck kan du lätt hitta på bilgiganten.se.


2. Hur registrerar jag ett nytt konto i bilgiganten.se?

För att registrera ett nytt konto Allt du behöver göra är att klicka på register user link. När du är klar med registreringen bildar aktiveringslänk skickas till din e-postadress som du angav i vår registrering. Om du inte hittar aktiveringsbrev i inkorgen kontrollera din skräppostmapp i e-postleverantören. Exempel: Gmail, levande, Yahoo etc. Om du inte har fått en aktiveringskod kontakta oss på bilgiganten@live.se så hjälper vi dig.


3. Hur lägger jag till en annons i bilgiganten .se?

Jo det är enkelt. För att lägga upp en annons i vårt system allt du behöver göra är att registrera ett nytt konto. När du registrerar dig i vårt system måste du logga in på ditt konto. Genom att klicka på plats en annons knapp på hemsidan kommer du direkt till den sida där du kan placera bilannonser, reservdels annonser och däck annonser.
Obs: Du behöver inte betala för plats en annons. Det är gratis..!!!
När du har fyllt i formuläret för annons detaljer och enades om att våra regler och villkor klicka på post denna knapp Ad.
Din annons kommer att kontrolleras och godkännas av våra administratörer. Annonsen kommer att ligga på offentligheten inom två timmar. För att kontrollera din annons kan du hitta på utsända annonser i mitt konto instrumentpanel.
Obs: Alla annonser kommer att kontrolleras av våra handläggare och godkänns sedan till offentligheten. Om administratörens har funnit olagligt, olämpligt, falsk information och detaljer om annonsen ditt inlägg kommer att blockeras eller tas bort och ibland kan det leda till blockera ditt användarkonto också.


4. Kan jag åter redigera min befintligt inlägg / annons?

Ja det kan du. Du kan redigera dina befintliga inlägg genom att gå till mitt konto instrumentpanel. Redigera och spara din befintliga inlägg kommer inte publicera offentligheten direkt bara för att det har godkänts av administratören när det skapades första gången. Alla åter redigerade annons är också kontrollerats och godkänts av administratörerna.


5. Hur tar jag bort en annons?

Det är enkelt. Gå till mitt konto instrumentbrädan och hitta din annons på postat annonser avsnitt. Klicka på knappen Ta bort bredvid din annons. Klicka på ja-knappen i bekräftelsepopupmeddelande och viola .. Din annons kommer att tas bort.
Obs! Om du tar bort din annons inte kommer att återvinnas. Se till att kontrollera när du tar bort eller radera en annons.


6. Vilka åtgärder bör jag veta innan du laddar upp några bilder till min annons?

Innan du överför bilder till din annons se till att kontrollera dina bilder först. Att få uppmärksamhet från köparna säkerställa att få bra bilder. Om du är en dator vina göra några redigeringar av dina bilder (t.ex. ljusstyrka, kontrast, beskära etc.) praxis är att spara dina bilder i numerisk sätt. Eftersom vårt system väljer automatiskt bilderna heter börjar med nummer 0 eller 1 som den första bilden och att bilden blir miniatyrbilden för att din annons. Så se till att byta namn på bilder innan du laddar upp till webbplatsen.
Du kan ladda upp bilder en i taget eller flera select. Välj det bästa sättet du föredrar. Om du laddar upp en felaktig bild kan du ta bort den genom att klicka på Ta bort filen länken under bilden du tänker ta bort.


7. Vad är mitt garage och vad den gör?

Mitt garage är en plats där du kan spara reklam för framtida referens, för prisjämförelse med andra säljare eller för att upprätthålla en lista som du är intresserad av att köpa / översyn.
Du kan spara bilar, reservdelar och annonser däck i mitt garage avsnitt. Om du vill spara en annons i mitt garage allt du behöver göra är att klicka på lägg till mitt garage länk på annonsen visa sidan.