Sälj tips


Håll det enkelt
När du placerar en annons se till att hålla allting enkelt och ange användbar information för att uppmärksamma av köparna. Annonsrubriken är viktigt !! Ange inte långa detaljer till annonsrubriken. Gör din annons titel enkel och lätt att läsa. (Exempel: Luftfilter 2008 Volvo S60)

Mer information bättre
När du postar ett Ad det är viktigt att lägga till användbar information till den produkt du tänker sälja. Detta ger köparen att till fullo förstå information om produkten före köp. Om du skickar meddelanden en bil annons är det viktigt att nämna bil funktioner och tillbehör och andra viktiga detaljer i din annons. Denna praxis kommer att locka fler köpare mot annons och det blir en större chans att sälja det snabbt.

Ladda god kvalitet verkliga bilder
När det gäller online-handel är det viktigt att du gör din produkt mer convincible till köparna. När handel på nätet, bilder är den enda källan som köpare kan relatera till själva objektet. Detta ger dina köpare en mer exakt uppfattning om vad som väntar, och skiljer dina uppgifter från andra. Använd verkliga bilder - Annonser med verkliga bilder av den verkliga objektet blir upp till tio gånger mer än annonser med Katalogbilderna. Uppladdning av god kvalitet bilder med bättre belysning och färger kommer att locka fler tittare och köpare.

Innan du postar en annons
Se alltid till att mata in / mata in nödvändig information relaterad till din annons. Genom att ange all nödvändig information hjälper köpare / tittare att navigera, anpassa sina sökresultat lätt och hjälpa dem att använda våra sökfilter verktyg för att dra uppmärksamhet till dina uppgifter snabbt.